K-Téka Zöld Információs Pont
Tovább a Gondoskodásból jeles! irkalapra___

Pályázatok

Csepptől az Óceánig Gyermekszemmel - vízi élővilág csodái

Képzőművészeti verseny és kiállítás

Szamler László | 2017. szeptember 14. 18:13
Gondoskodásból Jeles Szociális Szövetkezet

Sokan kértétek, meghosszabbítottuk! Pályaművek feltölthetők 2017. szeptember 26. 20.00 óráig! A Széchenyivárosi Napok 2017 keretében KMJV Önkormányzatának 4. 5. és 6. egyéni választókerületei és a Gondoskodásból Jeles Szociális Szövetkezet képzőművészeti versenyt hirdet Kecskemét – Széchenyiváros óvodái, általános- és középiskolái számára.   „Csepptől az Óceánig Gyermekszemmel - vízi élővilág csodái” című képzőművészeti pályázatunkra olyan alkotásokat (képeket) várunk, melyek folyók, tavak, tengerek és az óceánok értékeit mutatják be, valamint azok nyújtotta lehetőségeket az egészséges, sportosan aktív életre. A képek elkészítéséhez a háztartásban fellelhető, újrahasznosítható hulladékokat kell felhasználni.

Velünk él Ő a Természet – erdők, mezők hívogató bája

Széchenyivárosi Napok - Környezetvédelem

Szamler László | 2017. szeptember 10. 18:11
Gondoskodásból Jeles Szociális Szövetkezet

  Sokan kértétek, meghosszabbítottuk!   Pályaművek feltölthetők 2017. szeptember 26. 20.00 óráig! A Széchenyivárosi Napok 2017 keretében, az Erdők Hete jeles naphoz csatlakozva, KMJV Önkormányzatának 4. 5. és 6. egyéni választókerületei és a Gondoskodásból Jeles Szociális Szövetkezet rajzpályázatot hirdet Kecskemét – Széchenyiváros óvodás, általános- és középiskolás gyermekei számára.  „Velünk él Ő a Természet – erdők, mezők hívogató bája” című pályázatunkra olyan rajzokat, festményeket, grafikákat várunk, amelyek az erdők, mezők élővilágát, értékeit mutatják be, valamint azok nyújtotta lehetőségeket az egészséges, sportosan aktív életre.

Környezetünk Ezer Képen - KEZEK 3.

Környezetvédelem Otthon

Szamler László | 2015. május 18. 20:57
Irkalapok Szerkesztőség

„sok kis ember, sok kis helyen, miközben sok kis dolgot megtesz, megváltoztatja a világ arcát” - afrikai közmondás – Változtassunk, rajtunk múlik!

A FÖLD NAPJA 2015 - Barnába Öltözve

Selfie Fotóverseny – Felhívás

Szamler László | 2015. április 19. 16:10
Irkalapok Szerkesztőség

A Gondoskodásból Jeles Szociális Szövetkezet és a Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány A Föld Napja alkalmából, az Arany János Általános Iskola felső tagozatos diákjai számára selfie fotóversenyt hirdet, melynek címe: A FÖLD NAPJA – Barnába Öltözve

Környezetünk Ezer Képen - KEZEK 2.

Épített Környezetünk Védelme

EDIT | 2015. április 19. 12:43
Irkalapok Szerkesztőség

„sok kis ember, sok kis helyen, miközben sok kis dolgot megtesz, megváltoztatja a világ arcát” - afrikai közmondás –

A FÖLD NAPJA – GYERKŐC SZEMMEL

GYERMEKRAJZ VERSENY 2015 - FELHÍVÁS

EDIT | 2015. április 15. 20:52
Irkalapok Szerkesztőség

A Gondoskodásból Jeles Szociális Szövetkezet és a Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány A Föld Napja alkalmából, a kecskeméti Arany János Általános Iskola alsó tagozatos diákjai számára rajzversenyt hirdet, melynek címe: A FÖLD NAPJA - Gyerkőc Szemmel Téma: Számodra a legszebb természeti környezet

Környezetünk Ezer Képen - KEZEK 1.

Természeti Értékeink Fotópályázat

EDIT | 2015. március 27. 19:03
Irkalapok Szerkesztőség

„sok kis ember, sok kis helyen, miközben sok kis dolgot megtesz, megváltoztatja a világ arcát” - afrikai közmondás – Változtassunk, rajtunk múlik! HATÁRIDŐK MEGHOSSZABBÍTVA! A pályaművek elektronikus feltöltési határideje: 2015. május 22. péntek Közönségszavazatok fogadásának időtartama: 2015. március 27. – május 29. péntek

Olajszennyezés Helyett

Víz Világnap 2015

Szamler László | 2015. március 10. 19:22
Irkalapok Szerkesztőség

A Víz Világnap 2015 alkalmából, a Gondoskodásból Jeles Szociális Szövetkezet, a Decathlon és a Design Kft. rajpályázatot hirdet AZON INTÉZMÉNYEK GYERMEKEI SZÁMÁRA, amelyek a szövetkezet által visszaigazolt, érvényes regisztrációval rendelkeznek, a Gyűjts szelektíven, élj sportosan! elnevezésű karitatív környezetvédelmi, használt étolaj és zsírgyűjtési akcióban! Figyelem! A pályaművek elektronikus feltöltési határideje meghosszabbítva 2015. március 27. péntekig. Papíralapú beküldés határideje szintén meghosszabbítva 2015. április 3. péntek. Internetes szavazás március 23-án hétfőn indul!

Interjúk

Bakó Levente

Bakó Levente – Jövő Nemzedék

2014. november elején, Szegeden a Markovics Kupa elnevezésű röplabda tornán jártam, ahol a kecskeméti Vásárhelyi Pál Általános Iskola mini fiú csapata ezüstérmes lett, az alattuk lévő korosztályban induló vásárhelyis csapat pedig a 12 induló közül a 6. helyen végzett.   fotó: Szamler László A minik csapatára irányult a figyelem már a torna elején. Kitűnő játékukon túl azért is, mert edzőjük nélkül érkeztek és az edzői feladatokat Bakó Levente, a csapat kapitánya látta el mind a két korosztályban. Levente példásan helytállt, mint játékos és segédedző egyaránt. Csapatát a dobogó második fokára vezette, az ifjabbakat pedig a középmezőnybe. Játékával kiérdemelte szegeden a Csapata Legjobbja címet. Felelősségvállalása, lelkesedése, kitartása és a csapatokkal végzett szegedi munkája követendő, példaértékű teljesítmény!

Várkonyi Patrik civilben

A lehetetlen nem létezik, a lehetetlen kihívás!

Hagyományosan, minden év augusztusában Kecskeméten találkoznak a Wing Tsun Kung Fu sportolói. Nemzetközi nyári táborukon, számos európai mesterrel egyetemben, részt vett Si Hing Várkonyi Patrik Kelet-Európa legfiatalabb Kung Fu mestere is. Őt kértem válaszoljon pár kérdésemre. Si Hing Várkonyi Patrik Wing Tsun Kung Fu mestere, 3. mester fokozat

Leiner Péter

Véget ért egy „Aranyos” röplabdás korszak

Június 14-én sok más társukkal együtt elballagtak az Arany János Általános Iskola nyolcadikos, röplabdás tinijei. Véget ért egy fejezet. Mint minden vég, ez is magában hordozza az újat, egy eddig ismeretlen, izgalmas jövő kezdetét. Ennek kapcsán beszélgettem Leiner Péter röplabdás „véndiákkal”. Számos fényes győzelem és néhány kevésbé sikeres, de annál tanulságosabb mérkőzés fűződik a Te röplabdás éveidhez itt az Aranyban. Összességében, mint szurkoló elégedett lehetek, sohasem volt unalmas a nézőtéren és jónéhányszor ünnepelhettünk győztes meccs után.

Nagy Zoltán – a tehetség sokszínű

Nagy Zoltán – a tehetség sokszínű

A tanév utolsó napjaiban már fél lábbal mindenki vakációzik, a véndiákok kiváltképp. Nincs ez másként az Arany János Általános Iskolában sem. A ballagási előkészületek és az angol nyelvvizsgára készülés közben kértem Nagy Zolit, hogy lépjen ki egy rövid időre a nyüzsgésből és válaszoljon pár kérdésemre.

Összes interjú

Környezetvédelem

Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány - a megoldás Veled kezdődik

ReSelfie

Online fotó(selfie) akció

ReSelfie - háztartási szelektív hulladékgyűjtés és hulladékcsökkentés jó gyakorlatai.

Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány - a megoldás Veled kezdődik

ReSelfie

Online fotó(selfie) akció

ReSelfie - háztartási szelektív hulladékgyűjtés és hulladékcsökkentés jó gyakorlatai.

Sportos Környezetvédők

Sportos Környezetvédők

BENCE | 2018. január 25. 12:33
Irkalapok Szerkesztőség

A Gyűjts szelektíven, élj sportosan! – a megoldás Veled kezdődik elnevezésű program keretében, a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával a Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány családi sportvetélkedőt hirdet általános- és középiskolás korú gyermekek és családjaik számára.

 

Családi szabadidős sportvetélkedő, sportverseny újrahasznosítható hulladékfajták bevonásával. A tervezett játékok eszközei újrahasznosítható anyagokból készülnek, valamint a feladatok, kvíz kérdések a szelektív hulladékgyűjtés és a környezetvédelem témája köré épülnek.

Plakát és felhívás letölthető alul a csatolmányok közül!


Lomis PuccParádé

Lomis PuccParádé – hulladékból ruha

BENCE | 2018. január 24. 21:01
Irkalapok Szerkesztőség


A Gyűjts szelektíven, élj sportosan! – a megoldás Veled kezdődik elnevezésű program keretében, a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával a Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány ruhakészítői versenyt hirdet általános- és középiskolás korú gyermekek számára.

 

Olyan kreatív csapatok jelentkezését várjuk versenyünkre, akik vállalják, hogy újrahasznosítható hulladékok felhasználásával készítenek viselésre alkalmas ruházatot.


Plakát és felhívás letölthető alul a csatolmányok közül!


Összes hír

Fotógaléria

HÉP RÖPKE – TAC SZESE

Három mérkőzés, három győzelem!

Országos Gyermek Bajnokság Röplabda, Dág 2017

Diákolimpia Megyei Döntő Fiú Röplabda 2016/17

Vásárhelyi Röplabda Kupa 2017

Összes galéria
Facebook