K-Téka Zöld Információs Pont
Tovább a Gondoskodásból jeles! irkalapra___

Pályázatok

Velünk él Ő a Természet – erdők, mezők hívogató bája

Széchenyivárosi Napok - Környezetvédelem

Pályázatok | 2017. szeptember 10. 18:11
Nyelvőrség   Gondoskodásból Jeles Szociális Szövetkezet
A pályázat határideje lejárt, az eredmények megtekintéséhez kattints ide!

 

Sokan kértétek, meghosszabbítottuk!

 

Pályaművek feltölthetők 2017. szeptember 26. 20.00 óráig!

A Széchenyivárosi Napok 2017 keretében, az Erdők Hete jeles naphoz csatlakozva, KMJV Önkormányzatának 4. 5. és 6. egyéni választókerületei és a Gondoskodásból Jeles Szociális Szövetkezet rajzpályázatot hirdet Kecskemét – Széchenyiváros óvodás, általános- és középiskolás gyermekei számára. 

„Velünk él Ő a Természet – erdők, mezők hívogató bája” című pályázatunkra olyan rajzokat, festményeket, grafikákat várunk, amelyek az erdők, mezők élővilágát, értékeit mutatják be, valamint azok nyújtotta lehetőségeket az egészséges, sportosan aktív életre.Fotó: google.com


Minden pályamű egy kategóriában versenyez!

 

A pályaműveket, regisztrációt követően a www.irkalapok.hu pályázati felületére kérjük fénykép (JPEG) formátumban feltölteni, majd papír alapon, postán vagy személyesen kérjük eljuttatni az alábbi címre:

 

Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola

6000 Kecskemét, Lánchíd utca 18.


erdo


 

Figyelem! Csak azok a pályaművek érvényesek és értékelhetők, amelyek elektronikus és papíralapon is benyújtásra kerülnek, valamint az alább kért adatok, feltüntetésre kerültek a papíralapon benyújtott pályaművek hátoldalán:

• pályázó neve, életkora

• pályázó mentorának neve és telefonja

• pályázó intézményének elérhetőségei: intézményi postacím, telefon, e-mail

 

A pályaművek mérete: A/4 (21x29,7 cm), egy pályázó maximum 1 (egy) alkotással indulhat!

 

A pályaművek elektronikus feltöltési határideje:

2017. szeptember 22. péntek 20.00 óra

Közönségszavazatok fogadásának időtartama:

2017. szeptember 23. 0.00 óra – szeptember 28. csütörtök 24.00 óra

Pályaművek papíralapú beküldésének határideje:

2017. szeptember 22. péntek

 

A www.irkalapok.hu internetes felületen a hat (6) legtöbb közönségszavazatot elérő pályaművet díjazzuk. Közönségszavazat egyezőség esetén a zsűri dönt!

 

Közönségszavazat nyerteseinek díjai:

1-3. helyezettek  > egy-egy 4.000 Ft értékű Malom vásárlási utalvány,

4-6. helyezettek  > egy-egy 2.000 Ft értékű Malom vásárlási utalvány,

 

Fontos! Díjakat a nyertes diák jelenlétében, intézményének képviselője veheti át a díjátadás helyszínén, a díjátadás napján vagy a díjátadást követően 30 napig, Kecskemét, Lánchíd utca 18. szám alatt a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola titkárságán. A 30. napot követően az igény elévül a díj későbbi átvételére nincs lehetőség. Ez alól kivétel nincs!

 

Eredményhirdetés, díjátadás helyszíne: Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér, „Éjszaki Forgatag” elnevezésű rendezvénye, Kecskemét, Széchenyi sétány 11. A rendezvény időpontjáról és helyszínéről az akció intézményi kapcsolattartóját regisztrációkor megadott e-mail címen értesítjük.

Csatolmányok

pdf Felhívás 2017 - Velünk él Ő a Természet – erdők, mezők hívogató bája 506.81 KB Letöltés
Összes hír

A(z) Divat rovatból ajánljuk

Back to School

Back to School - Gucci Kids

Dodipetto

Dodipetto Gyermekdivat

Summer style for kids - 2014.

Interjúk

Bakó Levente

Bakó Levente – Jövő Nemzedék

2014. november elején, Szegeden a Markovics Kupa elnevezésű röplabda tornán jártam, ahol a kecskeméti Vásárhelyi Pál Általános Iskola mini fiú csapata ezüstérmes lett, az alattuk lévő korosztályban induló vásárhelyis csapat pedig a 12 induló közül a 6. helyen végzett.   fotó: Szamler László A minik csapatára irányult a figyelem már a torna elején. Kitűnő játékukon túl azért is, mert edzőjük nélkül érkeztek és az edzői feladatokat Bakó Levente, a csapat kapitánya látta el mind a két korosztályban. Levente példásan helytállt, mint játékos és segédedző egyaránt. Csapatát a dobogó második fokára vezette, az ifjabbakat pedig a középmezőnybe. Játékával kiérdemelte szegeden a Csapata Legjobbja címet. Felelősségvállalása, lelkesedése, kitartása és a csapatokkal végzett szegedi munkája követendő, példaértékű teljesítmény!

Várkonyi Patrik civilben

A lehetetlen nem létezik, a lehetetlen kihívás!

Hagyományosan, minden év augusztusában Kecskeméten találkoznak a Wing Tsun Kung Fu sportolói. Nemzetközi nyári táborukon, számos európai mesterrel egyetemben, részt vett Si Hing Várkonyi Patrik Kelet-Európa legfiatalabb Kung Fu mestere is. Őt kértem válaszoljon pár kérdésemre. Si Hing Várkonyi Patrik Wing Tsun Kung Fu mestere, 3. mester fokozat

Leiner Péter

Véget ért egy „Aranyos” röplabdás korszak

Június 14-én sok más társukkal együtt elballagtak az Arany János Általános Iskola nyolcadikos, röplabdás tinijei. Véget ért egy fejezet. Mint minden vég, ez is magában hordozza az újat, egy eddig ismeretlen, izgalmas jövő kezdetét. Ennek kapcsán beszélgettem Leiner Péter röplabdás „véndiákkal”. Számos fényes győzelem és néhány kevésbé sikeres, de annál tanulságosabb mérkőzés fűződik a Te röplabdás éveidhez itt az Aranyban. Összességében, mint szurkoló elégedett lehetek, sohasem volt unalmas a nézőtéren és jónéhányszor ünnepelhettünk győztes meccs után.

Nagy Zoltán – a tehetség sokszínű

Nagy Zoltán – a tehetség sokszínű

A tanév utolsó napjaiban már fél lábbal mindenki vakációzik, a véndiákok kiváltképp. Nincs ez másként az Arany János Általános Iskolában sem. A ballagási előkészületek és az angol nyelvvizsgára készülés közben kértem Nagy Zolit, hogy lépjen ki egy rövid időre a nyüzsgésből és válaszoljon pár kérdésemre.

Összes interjú

Környezetvédelem

Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány - a megoldás Veled kezdődik

ReSelfie

Online fotó(selfie) akció

ReSelfie - háztartási szelektív hulladékgyűjtés és hulladékcsökkentés jó gyakorlatai.

Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány - a megoldás Veled kezdődik

ReSelfie

Online fotó(selfie) akció

ReSelfie - háztartási szelektív hulladékgyűjtés és hulladékcsökkentés jó gyakorlatai.

Sportos Környezetvédők

Sportos Környezetvédők

BENCE | 2018. január 25. 12:33
Irkalapok Szerkesztőség

A Gyűjts szelektíven, élj sportosan! – a megoldás Veled kezdődik elnevezésű program keretében, a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával a Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány családi sportvetélkedőt hirdet általános- és középiskolás korú gyermekek és családjaik számára.

 

Családi szabadidős sportvetélkedő, sportverseny újrahasznosítható hulladékfajták bevonásával. A tervezett játékok eszközei újrahasznosítható anyagokból készülnek, valamint a feladatok, kvíz kérdések a szelektív hulladékgyűjtés és a környezetvédelem témája köré épülnek.

Plakát és felhívás letölthető alul a csatolmányok közül!


Lomis PuccParádé

Lomis PuccParádé – hulladékból ruha

BENCE | 2018. január 24. 21:01
Irkalapok Szerkesztőség


A Gyűjts szelektíven, élj sportosan! – a megoldás Veled kezdődik elnevezésű program keretében, a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával a Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány ruhakészítői versenyt hirdet általános- és középiskolás korú gyermekek számára.

 

Olyan kreatív csapatok jelentkezését várjuk versenyünkre, akik vállalják, hogy újrahasznosítható hulladékok felhasználásával készítenek viselésre alkalmas ruházatot.


Plakát és felhívás letölthető alul a csatolmányok közül!


Összes hír

Fotógaléria

HÉP RÖPKE – TAC SZESE

Három mérkőzés, három győzelem!

Országos Gyermek Bajnokság Röplabda, Dág 2017

Diákolimpia Megyei Döntő Fiú Röplabda 2016/17

Vásárhelyi Röplabda Kupa 2017

Összes galéria
Facebook