K-Téka Zöld Információs Pont
Tovább a Gondoskodásból jeles! irkalapra___

Alapítványok

3 a magyar igazság – a 3 kihívás napja

családi sportnap ahol a részvétel a fontos

Alapítványok | 2018. május 1. 12:09
Nyelvőrség   Arany - Kecskemét
védőháló a családokért
védőháló a családokért
Fotó:LGYA

Feladat, részvételi szabályok - pár perc mozgás, 3 pecsét a pontgyűjtőre

 

  1. A különböző állomásokból álló teljesítménytúrára a rendezvény regisztrációs pultjánál tudsz jelentkezni. Ekkor kapsz egy pontgyűjtőt, erre gyűjtheted a kihívások teljesítésének igazolására szolgáló pecséteket.
  2. Legalább három mozgásformában kell teljesítened a feladatot és ennek tényét a játékvezetőkkel igazoltatnod kell a pontgyűjtődön. A pontokat családi „munkamegosztásban” is összegyűjtheted, attól függően, hogy kinek melyik mozgásforma testhezálló. Miután mindezzel megvagy, a rendezvény regisztrációs pultjánál elhelyezett gyűjtőládába dobd be a pontgyűjtő kártyád és jöhet a következő kör.
  3. Sorsolás a rendezvény helyszínén: 2018. május 19. szombat

 

Nyeremények: Sportszerek

 

Egy két szabály

 

  1. Miután leadtad a pontgyűjtő kártyád, kérhetsz újat és nekivághatsz a teljesítménytúrának ismét. Ezt a nap folyamán többször is megismételheted, ahogy erődből és kitartásodból kitelik.
  2. A teljesítménytúra nincs korhatárhoz kötve, a fizikai teljesítőképesség szab határt egyedül. A játékvezető döntik el, hogy érvényesen teljesítettél-e vagy sem. A játékvezetői döntés ellen óvásnak nincs helye.
  3. A teljesítménytúrán mindenki saját felelősségére vesz részt.
  4. Sorsolást követően azonnal át kell venned az ajándékod. Amennyiben a kisorsolt kártya tulajdonosa nincs jelen, akkor a nyereményigény elévül, és újabb kártyát húzunk.
  5. A nyeremény pénzre nem váltható.

 

 

Regisztrálj, teljesíts és nyerj!

 

A program látogatása INGYENES!

DE a helyszínen REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT!

 

 

A rendezvény az EFOP 1.2.1-15-2016-00580 – Védőháló a családokért, KÖRTE * közösség – örökség – természetesség – esélyegyenlőség elnevezésű projekt keretében valósul meg.

Összes hír

A(z) Police 112 rovatból ajánljuk

Újabb veszélyes dizájner drog!

Újabb veszélyes dizájner drog!

Új, az egészségre rendkívül káros, pszichoaktív hatást kifejtő szer jelent meg a magyar feketepiacon. A hatóságok előtt ismert ügyek közös jellemzői, hogy az anyagot fogyasztó személyek életkora 15-17 év közötti. Az anyagot sodort cigarettában szívták el, melyet követően rövid időn belül rosszul lettek, mérgezéses tüneteket produkáltak, amely súlyossága – akár a légzés leállása, eszméletvesztés – miatt a mentőszolgálat az érintetteket minden esetben kórházba szállította.

Nyári közlekedés, fürdőzés

Nyári közlekedés, fürdőzés

Közeledik a nyári szünidő, kirándulások, nyaralások, vízi túrák időszaka. Ezzel kapcsolatban hívjuk fel néhány hasznos tudnivalóra a figyelmet. Tudtad? Hat éven aluli, továbbá úszni nem tudó 12 éven aluli gyermek csak felnőtt közvetlen felügyelete mellett fürödhet a szabad vizekben.

Interjúk

Bakó Levente

Bakó Levente – Jövő Nemzedék

2014. november elején, Szegeden a Markovics Kupa elnevezésű röplabda tornán jártam, ahol a kecskeméti Vásárhelyi Pál Általános Iskola mini fiú csapata ezüstérmes lett, az alattuk lévő korosztályban induló vásárhelyis csapat pedig a 12 induló közül a 6. helyen végzett.   fotó: Szamler László A minik csapatára irányult a figyelem már a torna elején. Kitűnő játékukon túl azért is, mert edzőjük nélkül érkeztek és az edzői feladatokat Bakó Levente, a csapat kapitánya látta el mind a két korosztályban. Levente példásan helytállt, mint játékos és segédedző egyaránt. Csapatát a dobogó második fokára vezette, az ifjabbakat pedig a középmezőnybe. Játékával kiérdemelte szegeden a Csapata Legjobbja címet. Felelősségvállalása, lelkesedése, kitartása és a csapatokkal végzett szegedi munkája követendő, példaértékű teljesítmény!

Várkonyi Patrik civilben

A lehetetlen nem létezik, a lehetetlen kihívás!

Hagyományosan, minden év augusztusában Kecskeméten találkoznak a Wing Tsun Kung Fu sportolói. Nemzetközi nyári táborukon, számos európai mesterrel egyetemben, részt vett Si Hing Várkonyi Patrik Kelet-Európa legfiatalabb Kung Fu mestere is. Őt kértem válaszoljon pár kérdésemre. Si Hing Várkonyi Patrik Wing Tsun Kung Fu mestere, 3. mester fokozat

Leiner Péter

Véget ért egy „Aranyos” röplabdás korszak

Június 14-én sok más társukkal együtt elballagtak az Arany János Általános Iskola nyolcadikos, röplabdás tinijei. Véget ért egy fejezet. Mint minden vég, ez is magában hordozza az újat, egy eddig ismeretlen, izgalmas jövő kezdetét. Ennek kapcsán beszélgettem Leiner Péter röplabdás „véndiákkal”. Számos fényes győzelem és néhány kevésbé sikeres, de annál tanulságosabb mérkőzés fűződik a Te röplabdás éveidhez itt az Aranyban. Összességében, mint szurkoló elégedett lehetek, sohasem volt unalmas a nézőtéren és jónéhányszor ünnepelhettünk győztes meccs után.

Nagy Zoltán – a tehetség sokszínű

Nagy Zoltán – a tehetség sokszínű

A tanév utolsó napjaiban már fél lábbal mindenki vakációzik, a véndiákok kiváltképp. Nincs ez másként az Arany János Általános Iskolában sem. A ballagási előkészületek és az angol nyelvvizsgára készülés közben kértem Nagy Zolit, hogy lépjen ki egy rövid időre a nyüzsgésből és válaszoljon pár kérdésemre.

Összes interjú

Környezetvédelem

Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány - a megoldás Veled kezdődik

ReSelfie

Online fotó(selfie) akció

ReSelfie - háztartási szelektív hulladékgyűjtés és hulladékcsökkentés jó gyakorlatai.

Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány - a megoldás Veled kezdődik

ReSelfie

Online fotó(selfie) akció

ReSelfie - háztartási szelektív hulladékgyűjtés és hulladékcsökkentés jó gyakorlatai.

Sportos Környezetvédők

Sportos Környezetvédők

BENCE | 2018. január 25. 12:33
Irkalapok Szerkesztőség

A Gyűjts szelektíven, élj sportosan! – a megoldás Veled kezdődik elnevezésű program keretében, a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával a Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány családi sportvetélkedőt hirdet általános- és középiskolás korú gyermekek és családjaik számára.

 

Családi szabadidős sportvetélkedő, sportverseny újrahasznosítható hulladékfajták bevonásával. A tervezett játékok eszközei újrahasznosítható anyagokból készülnek, valamint a feladatok, kvíz kérdések a szelektív hulladékgyűjtés és a környezetvédelem témája köré épülnek.

Plakát és felhívás letölthető alul a csatolmányok közül!


Lomis PuccParádé

Lomis PuccParádé – hulladékból ruha

BENCE | 2018. január 24. 21:01
Irkalapok Szerkesztőség


A Gyűjts szelektíven, élj sportosan! – a megoldás Veled kezdődik elnevezésű program keretében, a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával a Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány ruhakészítői versenyt hirdet általános- és középiskolás korú gyermekek számára.

 

Olyan kreatív csapatok jelentkezését várjuk versenyünkre, akik vállalják, hogy újrahasznosítható hulladékok felhasználásával készítenek viselésre alkalmas ruházatot.


Plakát és felhívás letölthető alul a csatolmányok közül!


Összes hír

Fotógaléria

HÉP RÖPKE – TAC SZESE

Három mérkőzés, három győzelem!

Országos Gyermek Bajnokság Röplabda, Dág 2017

Diákolimpia Megyei Döntő Fiú Röplabda 2016/17

Vásárhelyi Röplabda Kupa 2017

Összes galéria
Facebook