K-Téka Zöld Információs Pont
Tovább a Gondoskodásból jeles! irkalapra___

Pályázatok

Környezetünk Ezer Képen - KEZEK 3.

Környezetvédelem Otthon

Pályázatok | 2015. május 18. 20:57
Nyelvőrség   Irkalapok Szerkesztőség
A pályázat határideje lejárt, az eredmények megtekintéséhez kattints ide!


„sok kis ember, sok kis helyen, miközben sok kis dolgot megtesz, megváltoztatja a világ arcát”
- afrikai közmondás –

Változtassunk, rajtunk múlik!

Környezetünk Ezer Képen - KEZEK 3.
Környezetünk Ezer Képen - KEZEK 3.
Fotó: Szamler László

A Gondoskodásból Jeles Szociális Szövetkezet környezetvédelmi fotópályázatot hirdet,

„Környezetünk Ezer Képen - KEZEK”
Környezetvédelem Otthon

címmel. Pályázatunkra beküldhető minden olyan fotó, fotó montázs vagy kollázs, melyek az otthoni környezetvédelmi praktikákat, mindennapi gyakorlatban alkalmazott tevékenységeket örökítenek meg. Ez lehet például szelektív hulladékgyűjtés, komposztálás, környezettudatos vásárlás, fa- vagy virágültetés, háztartási energiával spórolás.

Pályázhattok csapatban és egyénileg is, egy regisztrációval küldhettek több munkát is, (maximum 10 db regisztrációnként) . A képek készülhetnek bármilyen fotózásra alkalmas eszközzel, a téma és az üzenet a lényeg nem a kép művészi kidolgozottsága.

A beküldött fotó lehet akár egy selfie is.

A pályaműveket, regisztrációt követően a www.irkalapok.hu pályázati felületére kérjük JPG formátumban feltölteni.

Díjak:

Internetes közönségszavazat nyertesének díja, a legtöbb közönségszavazatot elérő pályamű tulajdonosa 1 db 10.000 forint értékű sportszervásárlási utalványt kap.

Zsűri díjazottja, 1 db 10.000 forint értékű sportszervásárlási utalványt kap.

Figyelem! Kecskemét Megyei Jogú Város Önkormányzata, Kecskemét belvárosában készült pályaművek közül, a legtöbb internetes közönségszavazatot elérő pályamű tulajdonosának, 1 db 15.000 forint értékű sportszervásárlási utalványt ajánl fel. A pályaműről egyértelműen felismerhető kell legyen, hogy a belváros mely részén készült.

Közönségszavazat egyezőség esetén a szűri dönt!

Nem kizárt, hogy a három díjat ugyanaz a pályázó kapja, amennyiben Kecskemét belvárosában készül a mű, a legtöbb közönségszavazatot kapja és a zsűri is a legjobbnak ítéli!

A pályaművek elektronikus feltöltési határideje: 2015. június 5. péntek
Közönségszavazatok fogadásának időtartama: 2015. május 18. hétfő – június 12. péntek

Eredményhirdetés, díjátadás: Eredményhirdetést követően a díjazottak, a „Környezetünk Ezer Arca” elnevezésű környezetvédelmi programsorozat záró rendezvényén vehetik át jutalmukat. A rendezvény időpontjáról és helyszínéről a pályázót a regisztrációkor megadott e-mail címen értesítjük.

Fontos! Díjakat a nyertesek személyesen vehetik át a díjátadás helyszínén, a díjátadás napján. Azt követően az igény elévül a díj későbbi átvételére nincs lehetőség. Ez alól kivétel nincs!

A pályaművek kezelésére a www.irkalapok.hu Általános Felhasználási Feltételekben foglaltak vonatkoznak! A pályázattal és a környezetvédelmi akciónkkal kapcsolatban felmerülő kérdéseikre készséggel válaszolunk, amennyiben eljuttatják azt a gondoskodasboljeles@gmail.com email címre.


A program a DAOP- 5.1.2./C-14-k2-2014-0001 azonosító számú,
"Szabadság tér és környezetének funkcióbővítő városrehabilitációja" című projekt
keretében meghirdetett "Környezetvédelem és energiatakarékosság a mindennapokban"
témájú programokon belül a "Környezetünk Ezer Arca" című mini-projekt keretében valósul meg.


szechenyi eu


Csatolmányok

jpg Plakát 668.80 KB Letöltés
pdf Felhívás 235.14 KB Letöltés
Összes hír

A(z) Agytorna rovatból ajánljuk

Lépten, nyomon szelektálunk!

eAgytorna 16.16

Lépten, nyomon szelektálunk!

eAgytorna 15.16

Interjúk

Bakó Levente

Bakó Levente – Jövő Nemzedék

2014. november elején, Szegeden a Markovics Kupa elnevezésű röplabda tornán jártam, ahol a kecskeméti Vásárhelyi Pál Általános Iskola mini fiú csapata ezüstérmes lett, az alattuk lévő korosztályban induló vásárhelyis csapat pedig a 12 induló közül a 6. helyen végzett.   fotó: Szamler László A minik csapatára irányult a figyelem már a torna elején. Kitűnő játékukon túl azért is, mert edzőjük nélkül érkeztek és az edzői feladatokat Bakó Levente, a csapat kapitánya látta el mind a két korosztályban. Levente példásan helytállt, mint játékos és segédedző egyaránt. Csapatát a dobogó második fokára vezette, az ifjabbakat pedig a középmezőnybe. Játékával kiérdemelte szegeden a Csapata Legjobbja címet. Felelősségvállalása, lelkesedése, kitartása és a csapatokkal végzett szegedi munkája követendő, példaértékű teljesítmény!

Várkonyi Patrik civilben

A lehetetlen nem létezik, a lehetetlen kihívás!

Hagyományosan, minden év augusztusában Kecskeméten találkoznak a Wing Tsun Kung Fu sportolói. Nemzetközi nyári táborukon, számos európai mesterrel egyetemben, részt vett Si Hing Várkonyi Patrik Kelet-Európa legfiatalabb Kung Fu mestere is. Őt kértem válaszoljon pár kérdésemre. Si Hing Várkonyi Patrik Wing Tsun Kung Fu mestere, 3. mester fokozat

Leiner Péter

Véget ért egy „Aranyos” röplabdás korszak

Június 14-én sok más társukkal együtt elballagtak az Arany János Általános Iskola nyolcadikos, röplabdás tinijei. Véget ért egy fejezet. Mint minden vég, ez is magában hordozza az újat, egy eddig ismeretlen, izgalmas jövő kezdetét. Ennek kapcsán beszélgettem Leiner Péter röplabdás „véndiákkal”. Számos fényes győzelem és néhány kevésbé sikeres, de annál tanulságosabb mérkőzés fűződik a Te röplabdás éveidhez itt az Aranyban. Összességében, mint szurkoló elégedett lehetek, sohasem volt unalmas a nézőtéren és jónéhányszor ünnepelhettünk győztes meccs után.

Nagy Zoltán – a tehetség sokszínű

Nagy Zoltán – a tehetség sokszínű

A tanév utolsó napjaiban már fél lábbal mindenki vakációzik, a véndiákok kiváltképp. Nincs ez másként az Arany János Általános Iskolában sem. A ballagási előkészületek és az angol nyelvvizsgára készülés közben kértem Nagy Zolit, hogy lépjen ki egy rövid időre a nyüzsgésből és válaszoljon pár kérdésemre.

Összes interjú

Környezetvédelem

Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány - a megoldás Veled kezdődik

ReSelfie

Online fotó(selfie) akció

ReSelfie - háztartási szelektív hulladékgyűjtés és hulladékcsökkentés jó gyakorlatai.

Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány - a megoldás Veled kezdődik

ReSelfie

Online fotó(selfie) akció

ReSelfie - háztartási szelektív hulladékgyűjtés és hulladékcsökkentés jó gyakorlatai.

Sportos Környezetvédők

Sportos Környezetvédők

BENCE | 2018. január 25. 12:33
Irkalapok Szerkesztőség

A Gyűjts szelektíven, élj sportosan! – a megoldás Veled kezdődik elnevezésű program keretében, a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával a Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány családi sportvetélkedőt hirdet általános- és középiskolás korú gyermekek és családjaik számára.

 

Családi szabadidős sportvetélkedő, sportverseny újrahasznosítható hulladékfajták bevonásával. A tervezett játékok eszközei újrahasznosítható anyagokból készülnek, valamint a feladatok, kvíz kérdések a szelektív hulladékgyűjtés és a környezetvédelem témája köré épülnek.

Plakát és felhívás letölthető alul a csatolmányok közül!


Lomis PuccParádé

Lomis PuccParádé – hulladékból ruha

BENCE | 2018. január 24. 21:01
Irkalapok Szerkesztőség


A Gyűjts szelektíven, élj sportosan! – a megoldás Veled kezdődik elnevezésű program keretében, a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával a Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány ruhakészítői versenyt hirdet általános- és középiskolás korú gyermekek számára.

 

Olyan kreatív csapatok jelentkezését várjuk versenyünkre, akik vállalják, hogy újrahasznosítható hulladékok felhasználásával készítenek viselésre alkalmas ruházatot.


Plakát és felhívás letölthető alul a csatolmányok közül!


Összes hír

Fotógaléria

HÉP RÖPKE – TAC SZESE

Három mérkőzés, három győzelem!

Országos Gyermek Bajnokság Röplabda, Dág 2017

Diákolimpia Megyei Döntő Fiú Röplabda 2016/17

Vásárhelyi Röplabda Kupa 2017

Összes galéria
Facebook