K-Téka Zöld Információs Pont
Tovább a Gondoskodásból jeles! irkalapra___

Alapítványok

3 A MAGYAR IGAZSÁG – A KIHÍVÁS NAPJA

CSALÁDI SPORTNAP AHOL A RÉSZVÉTEL A FONTOS

Alapítványok | 2017. május 4. 17:02
Nyelvőrség   Irkalapok Szerkesztőség


Feladat, részvételi szabályok - 30 perc mozgás, 3 pecsét a pontgyűjtőre

  1. A három állomásból álló teljesítménytúrára a rendezvény regisztrációs pultjánál tudsz jelentkezni. Ekkor kapsz egy pontgyűjtőt, erre gyűjtheted a kihívások teljesítésének igazolására szolgáló pecséteket. 
  2. Három mozgásformában (alkartenisz, gyorstollas, fit-röplabda) kell eltöltened 10-10 percet és ennek tényét a játékvezetőkkel igazoltatnod kell a pontgyűjtődön. Miután mindezzel megvagy, a rendezvény regisztrációs pultjánál elhelyezett gyűjtőládába dobd be a pontgyűjtő kártyád és jöhet a következő kör.
  3. Sorsolás a rendezvény helyszínén: 2017. május 20. szombat 16.00 óra

lgya


Regisztrálj, teljesíts és nyerj!
Regisztrálj, teljesíts és nyerj!
Fotó:LGYA


Nyeremények

Névre szóló mezek, melyeket az áruházban feliratoznak és sportszerek.

Egy két szabály 

  1. Miután leadtad a pontgyűjtő kártyád, kérhetsz újat és nekivághatsz a teljesítménytúrának ismét. Ezt a nap folyamán többször is megismételheted, ahogy erődből és kitartásodból kitelik.
  2. A teljesítménytúra nincs korhatárhoz kötve, a fizikai teljesítőképesség szab határt egyedül. A játékvezető döntik el, hogy érvényesen teljesítettél-e vagy sem. A játékvezetői döntés ellen óvásnak nincs helye.
  3. A teljesítménytúrán mindenki saját felelősségére vesz részt.
  4. Sorsolást követően azonnal át kell venned az ajándékod. Amennyiben a kisorsolt kártya tulajdonosa nincs jelen, akkor a nyereményigény elévül, és újabb kártyát húzunk.
  5. A nyeremény pénzre nem váltható.

Regisztrálj, teljesíts és nyerj!

A program látogatása INGYENES!

DE a helyszínen REGISZTRÁCIÓHOZ KÖTÖTT!


A rendezvény az EFOP 1.2.1-15-2016-00580 – Védőháló a családokért, KÖRTE * közösség – örökség – természetesség – esélyegyenlőség elnevezésű projekt keretében valósul meg.

Csatolmányok

jpg Plakát 405.27 KB Letöltés
docx Szabályok 1.07 MB Letöltés
Összes hír

A(z) Bakancsos rovatból ajánljuk

Kalandor Gyerkőcök Nyári Tábor

Kalandor Gyerkőcök

A Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány és a Gondoskodásból Jeles Szociális Szövetkezet nyári, napközis gyermektáborokat hirdet 9-12 éves korosztálynak. Minden nap egy új kaland, egy izgalmas felfedezés! Éld át Velünk! Legyél Te is tagja a Kalandor Gyerkőcök Társaságának!

  Királyrét, 2012

Tábori kalandok

Királyrét a Börzsöny legmagasabban fekvő medencéje. Itt egyesülnek a magashegyek csobogó patakjai: Cseresznyés, Szép, Nagy-Vasfazék patakok és a Morgó patakként kanyarognak a Dunába.

Interjúk

Bakó Levente

Bakó Levente – Jövő Nemzedék

2014. november elején, Szegeden a Markovics Kupa elnevezésű röplabda tornán jártam, ahol a kecskeméti Vásárhelyi Pál Általános Iskola mini fiú csapata ezüstérmes lett, az alattuk lévő korosztályban induló vásárhelyis csapat pedig a 12 induló közül a 6. helyen végzett.   fotó: Szamler László A minik csapatára irányult a figyelem már a torna elején. Kitűnő játékukon túl azért is, mert edzőjük nélkül érkeztek és az edzői feladatokat Bakó Levente, a csapat kapitánya látta el mind a két korosztályban. Levente példásan helytállt, mint játékos és segédedző egyaránt. Csapatát a dobogó második fokára vezette, az ifjabbakat pedig a középmezőnybe. Játékával kiérdemelte szegeden a Csapata Legjobbja címet. Felelősségvállalása, lelkesedése, kitartása és a csapatokkal végzett szegedi munkája követendő, példaértékű teljesítmény!

Várkonyi Patrik civilben

A lehetetlen nem létezik, a lehetetlen kihívás!

Hagyományosan, minden év augusztusában Kecskeméten találkoznak a Wing Tsun Kung Fu sportolói. Nemzetközi nyári táborukon, számos európai mesterrel egyetemben, részt vett Si Hing Várkonyi Patrik Kelet-Európa legfiatalabb Kung Fu mestere is. Őt kértem válaszoljon pár kérdésemre. Si Hing Várkonyi Patrik Wing Tsun Kung Fu mestere, 3. mester fokozat

Leiner Péter

Véget ért egy „Aranyos” röplabdás korszak

Június 14-én sok más társukkal együtt elballagtak az Arany János Általános Iskola nyolcadikos, röplabdás tinijei. Véget ért egy fejezet. Mint minden vég, ez is magában hordozza az újat, egy eddig ismeretlen, izgalmas jövő kezdetét. Ennek kapcsán beszélgettem Leiner Péter röplabdás „véndiákkal”. Számos fényes győzelem és néhány kevésbé sikeres, de annál tanulságosabb mérkőzés fűződik a Te röplabdás éveidhez itt az Aranyban. Összességében, mint szurkoló elégedett lehetek, sohasem volt unalmas a nézőtéren és jónéhányszor ünnepelhettünk győztes meccs után.

Nagy Zoltán – a tehetség sokszínű

Nagy Zoltán – a tehetség sokszínű

A tanév utolsó napjaiban már fél lábbal mindenki vakációzik, a véndiákok kiváltképp. Nincs ez másként az Arany János Általános Iskolában sem. A ballagási előkészületek és az angol nyelvvizsgára készülés közben kértem Nagy Zolit, hogy lépjen ki egy rövid időre a nyüzsgésből és válaszoljon pár kérdésemre.

Összes interjú

Környezetvédelem

Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány - a megoldás Veled kezdődik

ReSelfie

Online fotó(selfie) akció

ReSelfie - háztartási szelektív hulladékgyűjtés és hulladékcsökkentés jó gyakorlatai.

Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány - a megoldás Veled kezdődik

ReSelfie

Online fotó(selfie) akció

ReSelfie - háztartási szelektív hulladékgyűjtés és hulladékcsökkentés jó gyakorlatai.

Sportos Környezetvédők

Sportos Környezetvédők

BENCE | 2018. január 25. 12:33
Irkalapok Szerkesztőség

A Gyűjts szelektíven, élj sportosan! – a megoldás Veled kezdődik elnevezésű program keretében, a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával a Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány családi sportvetélkedőt hirdet általános- és középiskolás korú gyermekek és családjaik számára.

 

Családi szabadidős sportvetélkedő, sportverseny újrahasznosítható hulladékfajták bevonásával. A tervezett játékok eszközei újrahasznosítható anyagokból készülnek, valamint a feladatok, kvíz kérdések a szelektív hulladékgyűjtés és a környezetvédelem témája köré épülnek.

Plakát és felhívás letölthető alul a csatolmányok közül!


Lomis PuccParádé

Lomis PuccParádé – hulladékból ruha

BENCE | 2018. január 24. 21:01
Irkalapok Szerkesztőség


A Gyűjts szelektíven, élj sportosan! – a megoldás Veled kezdődik elnevezésű program keretében, a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával a Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány ruhakészítői versenyt hirdet általános- és középiskolás korú gyermekek számára.

 

Olyan kreatív csapatok jelentkezését várjuk versenyünkre, akik vállalják, hogy újrahasznosítható hulladékok felhasználásával készítenek viselésre alkalmas ruházatot.


Plakát és felhívás letölthető alul a csatolmányok közül!


Összes hír

Fotógaléria

HÉP RÖPKE – TAC SZESE

Három mérkőzés, három győzelem!

Országos Gyermek Bajnokság Röplabda, Dág 2017

Diákolimpia Megyei Döntő Fiú Röplabda 2016/17

Vásárhelyi Röplabda Kupa 2017

Összes galéria
Facebook