K-Téka Zöld Információs Pont
Tovább a Gondoskodásból jeles! irkalapra___

Környezetvédelem

Sportos Környezetvédők

családi sportvetélkedő & kvízjáték

Környezetvédelem | 2018. január 25. 12:33
Nyelvőrség   Irkalapok Szerkesztőség

A Gyűjts szelektíven, élj sportosan! – a megoldás Veled kezdődik elnevezésű program keretében, a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával a Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány családi sportvetélkedőt hirdet általános- és középiskolás korú gyermekek és családjaik számára.

 

Családi szabadidős sportvetélkedő, sportverseny újrahasznosítható hulladékfajták bevonásával. A tervezett játékok eszközei újrahasznosítható anyagokból készülnek, valamint a feladatok, kvíz kérdések a szelektív hulladékgyűjtés és a környezetvédelem témája köré épülnek.

Plakát és felhívás letölthető alul a csatolmányok közül!


Sportos Környezetvédők
Sportos Környezetvédők
Fotó:LGYA

A vetélkedő következő időpontja: 2018. február 23. péntek 15 órától

A vetélkedő időpontja: 2018. február 2. 15.00 órától

A vetélkedő helyszíne: Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér, Kecskemét, Széchenyi sétány 11.

Jelentkezés az alábbi két szervezet programkoordinátorainál személyesen:

Kecskeméti Spartacus Sportkör és Közösségi Tér, Kecskemét, Széchenyi sétány 11.

Arany János Általános Iskola, Kecskemét, Lunkányi János utca 10.

Figyelem! Csak azok vehetnek részt a vetélkedőn, akik előzetesen regisztráltak a programkoordinátoroknál.

Vetélkedő díjai:

Sportszerek

Versenyszámok:

kupak ping pong, kupak-váltó, kupak dobálós,  szelektív válogatás, csatorna-építés, vizet a pohárba

 

Várunk Benneteket szeretettel!

Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány

Csatolmányok

pdf Felhívás, részvételi szabályzat 661.84 KB Letöltés
jpg Banner 104.26 KB Letöltés
Összes hír

A(z) Agytorna rovatból ajánljuk

Zöld Információs Pont

K-TÉKA Zöld Információs Pont

Gondoltad volna? Egy maroknyi komposzt kb. tízmilliárd mikro- és makroorganimust tartalmaz!    

Zöld Információs Pont

K-TÉKA Zöld Információs Pont

Gondoltad volna? Egy maroknyi komposzt több élőlényt tartalmaz, mint az egész földet benépesítő emberek összessége!    

Interjúk

Szamler Roland & Pásztor Martin

Diákolimpia Strandröplabda IV. korcsoport 2017

  Teljes album ITT

Bakó Levente

Bakó Levente – Jövő Nemzedék

2014. november elején, Szegeden a Markovics Kupa elnevezésű röplabda tornán jártam, ahol a kecskeméti Vásárhelyi Pál Általános Iskola mini fiú csapata ezüstérmes lett, az alattuk lévő korosztályban induló vásárhelyis csapat pedig a 12 induló közül a 6. helyen végzett.   fotó: Szamler László A minik csapatára irányult a figyelem már a torna elején. Kitűnő játékukon túl azért is, mert edzőjük nélkül érkeztek és az edzői feladatokat Bakó Levente, a csapat kapitánya látta el mind a két korosztályban. Levente példásan helytállt, mint játékos és segédedző egyaránt. Csapatát a dobogó második fokára vezette, az ifjabbakat pedig a középmezőnybe. Játékával kiérdemelte szegeden a Csapata Legjobbja címet. Felelősségvállalása, lelkesedése, kitartása és a csapatokkal végzett szegedi munkája követendő, példaértékű teljesítmény!

Várkonyi Patrik civilben

A lehetetlen nem létezik, a lehetetlen kihívás!

Hagyományosan, minden év augusztusában Kecskeméten találkoznak a Wing Tsun Kung Fu sportolói. Nemzetközi nyári táborukon, számos európai mesterrel egyetemben, részt vett Si Hing Várkonyi Patrik Kelet-Európa legfiatalabb Kung Fu mestere is. Őt kértem válaszoljon pár kérdésemre. Si Hing Várkonyi Patrik Wing Tsun Kung Fu mestere, 3. mester fokozat

Leiner Péter

Véget ért egy „Aranyos” röplabdás korszak

Június 14-én sok más társukkal együtt elballagtak az Arany János Általános Iskola nyolcadikos, röplabdás tinijei. Véget ért egy fejezet. Mint minden vég, ez is magában hordozza az újat, egy eddig ismeretlen, izgalmas jövő kezdetét. Ennek kapcsán beszélgettem Leiner Péter röplabdás „véndiákkal”. Számos fényes győzelem és néhány kevésbé sikeres, de annál tanulságosabb mérkőzés fűződik a Te röplabdás éveidhez itt az Aranyban. Összességében, mint szurkoló elégedett lehetek, sohasem volt unalmas a nézőtéren és jónéhányszor ünnepelhettünk győztes meccs után.

Összes interjú

Környezetvédelem

Sportos Környezetvédők

Sportos Környezetvédők

családi sportvetélkedő & kvízjáték

A Gyűjts szelektíven, élj sportosan! – a megoldás Veled kezdődik elnevezésű program keretében, a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával a Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány családi sportvetélkedőt hirdet általános- és középiskolás korú gyermekek és családjaik számára.   Családi szabadidős sportvetélkedő, sportverseny újrahasznosítható hulladékfajták bevonásával. A tervezett játékok eszközei újrahasznosítható anyagokból készülnek, valamint a feladatok, kvíz kérdések a szelektív hulladékgyűjtés és a környezetvédelem témája köré épülnek. Plakát és felhívás letölthető alul a csatolmányok közül!

Lomis PuccParádé

Lomis PuccParádé – hulladékból ruha

divatbemutatóval és fotózással

A Gyűjts szelektíven, élj sportosan! – a megoldás Veled kezdődik elnevezésű program keretében, a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával a Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány ruhakészítői versenyt hirdet általános- és középiskolás korú gyermekek számára.   Olyan kreatív csapatok jelentkezését várjuk versenyünkre, akik vállalják, hogy újrahasznosítható hulladékok felhasználásával készítenek viselésre alkalmas ruházatot. Plakát és felhívás letölthető alul a csatolmányok közül!

ReBand

ReBand – muzsikáló lim-lom

BENCE | 2018. január 24. 20:51
Irkalapok Szerkesztőség


A Gyűjts szelektíven, élj sportosan! – a megoldás Veled kezdődik elnevezésű program keretében, a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával a Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány zenei versenyt hirdet általános- és középiskolás korú gyermekek számára.

Azok jelentkezését várjuk versenyünkre, akik vállalják, hogy újrahasznált tárgyakból készült hangszerekkel előadnak egy tetszőlegesen választott zeneszámot. Törekedjetek arra, hogy olyan tárgyakat szólaltassatok meg, amelyek készítői még véletlenül sem gondoltak arra, hogy egyszer azokból hangszer lesz. Ilyen lehet például az autófelni, a lefolyócső, a káposztasavanyító hordó, a kidobott kerékpáralkatrészek stb.


Plakát és felhívás letölthető alul a csatolmányok közül!

Sportos Környezetvédelem a Lánchíd Suliban

Sportos Környezetvédelem a Lánchíd Suliban

BENCE | 2016. október 10. 11:41
Irkalapok Szerkesztőség


„Gyűjts szelektíven, élj sportosan!” elnevezésű környezetvédelmi program keretében „e-Lomi” címmel hirdette meg elektronikai hulladékgyűjtő akcióját a Gondoskodásból Jeles Szociális Szövetkezet. Ezúttal szeptember közepén, a Lánchíd Utcai Sport Általános Iskolában várták a kidobásra szánt készülékeket.


Összes hír

Fotógaléria

HÉP RÖPKE – TAC SZESE

Három mérkőzés, három győzelem!

Országos Gyermek Bajnokság Röplabda, Dág 2017

Diákolimpia Megyei Döntő Fiú Röplabda 2016/17

Vásárhelyi Röplabda Kupa 2017

Összes galéria
Facebook