K-Téka Zöld Információs Pont
Tovább a Gondoskodásból jeles! irkalapra___

Hírmorzsák

IX. GYERKŐCÖK – DECATHLON

május 27. szombat Revans! photo by Réti Attila

EDIT | 2017. június 13. 18:31
Irkalapok Szerkesztőség

  További képek ITT

Az összefogás diadala

elismerés a legeredényesebbeknek

Adminisztrátor | 2017. január 20. 12:11
Irkalapok Szerkesztőség

A Magyar Diáksport Szövetség minden évben díjazza a tanév során legeredményesebben szereplő iskolákat a Diákolimpia Országos döntőin elért eredményeik alapján. Az összes magyar iskola részt vesz ebben a megmérettetésben, de pont „csak” az országos döntőbe jutó 1-8 helyezettnek jár.

Zsibpiac a Közösségért – adomány gyűjtéssel

átadták az összegyűlt adományokat

BENCE | 2016. október 3. 12:28
Irkalapok Szerkesztőség

Zsibpiac a Közösségért – adomány gyűjtéssel átadták az összegyűlt adományokat   Környezettudatos vásárlás = kevesebb hulladék! Cseréld el, használd újra, adományozz vagy add el!

Decathlon Biliárd Foci Bajnokság

kecskeméti Decathlon áruháznál

BENCE | 2016. augusztus 15. 21:43
Irkalapok Szerkesztőség

Nevezési lap letölthető alul a csatolmányok közül!

VII. GYERKŐCÖK - DECATHLON

CSALÁDI STRANDRÖPLABDA TORNA

Szamler László | 2016. augusztus 13. 18:31
Irkalapok Szerkesztőség

Nevezési lap letölthető alul a csatolmányok közül! 

I.GYERKŐCÖK - SOÓS Családi Gasztro Party

alföldi gulyás főzőverseny

EDIT | 2016. május 24. 15:50
Irkalapok Szerkesztőség

Hat kiadó bográcshelyünk van. Maximum 4 fős csapatok jelentkezését várjuk. A "menü" Alföldi Gulyás. 24 liter gulyás elkészítéséhez adunk alapanyagot [fűszerek, ízesítők kivételével], a főzéshez eszközöket a versenyzők hoznak, tálaláshoz mi adjuk. Az elkészült ételek zsűrizést követően kiosztásra kerülnek a GYERKŐCÖK programjain jelenlévő, karszalaggal rendelkező vendégek között. Zsűrizés 14.00 órakor. Jelentkezés a gyerkocok@gyerkocok.com email címre küldhetitek, részvétel az érvényes nevezések érkezési sorrendjében. További részleteket a versenyző csapatokkal ugyancsak a fenti email címen beszéljük meg.

VI. GYERKŐCÖK – DECATHLON

CSALÁDI STRANDRÖPLABDA TORNA

EDIT | 2016. május 10. 19:51
Irkalapok Szerkesztőség

A Gondoskodásból Jeles Szociális Szövetkezet, a Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány (LGYA) és a Gyermek- és Környezetvédő Civilek Önkéntes Kerekasztala jótékonysági, családi röplabda tornát hirdet, sportos családi programokkal kiegészítve.

Kalandor Gyerkőcök - Széchenyiváros

napközis tábor

Adminisztrátor | 2015. június 9. 13:02
Arany - Kecskemét

  http://irkalapok.hu/hir/kalandor_gyerkocok__szechenyivaros_2

Kalandor Gyerkőcök - Czollner tér

napközis tábor

Adminisztrátor | 2015. június 9. 12:58
Arany - Kecskemét

  http://irkalapok.hu/hir/kalandor_gyerkocok_2

Kiskobak Világismereti Verseny

országos megmérettetés

Szamler László | 2015. június 2. 21:18
Irkalapok Szerkesztőség

A kecskeméti Arany János Általános Iskola 4A osztályos diákjai Budapesten a Tropicarium cápás különtermében vehették át a Kiskobak Országos Világismereti versenyen elért IX. és X. helyezésért járó elismerésüket. Gratulálunk és további sok sikert kívánunk Vaczuli Kornélnak (IX.) és Lisku Andor Raffaelnek (X.)!

Interjúk

Bakó Levente

Bakó Levente – Jövő Nemzedék

2014. november elején, Szegeden a Markovics Kupa elnevezésű röplabda tornán jártam, ahol a kecskeméti Vásárhelyi Pál Általános Iskola mini fiú csapata ezüstérmes lett, az alattuk lévő korosztályban induló vásárhelyis csapat pedig a 12 induló közül a 6. helyen végzett.   fotó: Szamler László A minik csapatára irányult a figyelem már a torna elején. Kitűnő játékukon túl azért is, mert edzőjük nélkül érkeztek és az edzői feladatokat Bakó Levente, a csapat kapitánya látta el mind a két korosztályban. Levente példásan helytállt, mint játékos és segédedző egyaránt. Csapatát a dobogó második fokára vezette, az ifjabbakat pedig a középmezőnybe. Játékával kiérdemelte szegeden a Csapata Legjobbja címet. Felelősségvállalása, lelkesedése, kitartása és a csapatokkal végzett szegedi munkája követendő, példaértékű teljesítmény!

Várkonyi Patrik civilben

A lehetetlen nem létezik, a lehetetlen kihívás!

Hagyományosan, minden év augusztusában Kecskeméten találkoznak a Wing Tsun Kung Fu sportolói. Nemzetközi nyári táborukon, számos európai mesterrel egyetemben, részt vett Si Hing Várkonyi Patrik Kelet-Európa legfiatalabb Kung Fu mestere is. Őt kértem válaszoljon pár kérdésemre. Si Hing Várkonyi Patrik Wing Tsun Kung Fu mestere, 3. mester fokozat

Leiner Péter

Véget ért egy „Aranyos” röplabdás korszak

Június 14-én sok más társukkal együtt elballagtak az Arany János Általános Iskola nyolcadikos, röplabdás tinijei. Véget ért egy fejezet. Mint minden vég, ez is magában hordozza az újat, egy eddig ismeretlen, izgalmas jövő kezdetét. Ennek kapcsán beszélgettem Leiner Péter röplabdás „véndiákkal”. Számos fényes győzelem és néhány kevésbé sikeres, de annál tanulságosabb mérkőzés fűződik a Te röplabdás éveidhez itt az Aranyban. Összességében, mint szurkoló elégedett lehetek, sohasem volt unalmas a nézőtéren és jónéhányszor ünnepelhettünk győztes meccs után.

Nagy Zoltán – a tehetség sokszínű

Nagy Zoltán – a tehetség sokszínű

A tanév utolsó napjaiban már fél lábbal mindenki vakációzik, a véndiákok kiváltképp. Nincs ez másként az Arany János Általános Iskolában sem. A ballagási előkészületek és az angol nyelvvizsgára készülés közben kértem Nagy Zolit, hogy lépjen ki egy rövid időre a nyüzsgésből és válaszoljon pár kérdésemre.

Összes interjú

Környezetvédelem

Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány - a megoldás Veled kezdődik

ReSelfie

Online fotó(selfie) akció

ReSelfie - háztartási szelektív hulladékgyűjtés és hulladékcsökkentés jó gyakorlatai.

Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány - a megoldás Veled kezdődik

ReSelfie

Online fotó(selfie) akció

ReSelfie - háztartási szelektív hulladékgyűjtés és hulladékcsökkentés jó gyakorlatai.

Sportos Környezetvédők

Sportos Környezetvédők

BENCE | 2018. január 25. 12:33
Irkalapok Szerkesztőség

A Gyűjts szelektíven, élj sportosan! – a megoldás Veled kezdődik elnevezésű program keretében, a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával a Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány családi sportvetélkedőt hirdet általános- és középiskolás korú gyermekek és családjaik számára.

 

Családi szabadidős sportvetélkedő, sportverseny újrahasznosítható hulladékfajták bevonásával. A tervezett játékok eszközei újrahasznosítható anyagokból készülnek, valamint a feladatok, kvíz kérdések a szelektív hulladékgyűjtés és a környezetvédelem témája köré épülnek.

Plakát és felhívás letölthető alul a csatolmányok közül!


Lomis PuccParádé

Lomis PuccParádé – hulladékból ruha

BENCE | 2018. január 24. 21:01
Irkalapok Szerkesztőség


A Gyűjts szelektíven, élj sportosan! – a megoldás Veled kezdődik elnevezésű program keretében, a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával a Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány ruhakészítői versenyt hirdet általános- és középiskolás korú gyermekek számára.

 

Olyan kreatív csapatok jelentkezését várjuk versenyünkre, akik vállalják, hogy újrahasznosítható hulladékok felhasználásával készítenek viselésre alkalmas ruházatot.


Plakát és felhívás letölthető alul a csatolmányok közül!


Összes hír

Fotógaléria

HÉP RÖPKE – TAC SZESE

Három mérkőzés, három győzelem!

Országos Gyermek Bajnokság Röplabda, Dág 2017

Diákolimpia Megyei Döntő Fiú Röplabda 2016/17

Vásárhelyi Röplabda Kupa 2017

Összes galéria
Facebook