K-Téka Zöld Információs Pont
Tovább a Gondoskodásból jeles! irkalapra___

Sport

XIV. GYERKŐCÖK – DECATHLON

CSALÁDI RÖPLABDA FIESZTA SZABADIDŐ SPORTNAP

BENCE | 2018. december 12. 20:51
Irkalapok Szerkesztőség

Időpont: 2019. január 5. szombat 9.30 órától – tervezett befejezés 18 óra Csapatok regisztrációja: 8.30 és 9.00 között Helyszín: Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola sportcsarnoka Kecskemét, Lánchíd utca 18. Nevezési Lap letölthető: alul a csatolmányok közül!

XIII. GYERKŐCÖK – DECATHLON

CSALÁDI RÖPLABDA FIESZTA SZABADIDŐ SPORTNAP

BENCE | 2018. szeptember 4. 22:29
Irkalapok Szerkesztőség

A Decathlon kecskeméti áruházának és KMJV Önkormányzatának támogatásával, a Gyermek- és Környezetvédő Civilek Önkéntes Kerekasztala és a Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány (LGYA), a röplabda utánpótlást és a családi, szabadidő sportot támogató sportrendezvényt szervez.   Időpont: 2018. szeptember 15. szombat 10.00 órától – tervezett befejezés 16 óra Csapatok regisztrációja: 9.00 és 9.40 között Helyszín: Decathlon Kecskeméti Áruháza Kecskemét, Dunaföldvári u. 2.   ÉS   Helyszín: Benkó Zoltán Szabadidőközpont Kecskemét, Nyíri út 61. RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÓ ÉS NEVEZÉSI LAP LETÖLTHETŐ ALUL A CSATOLMÁNYOK KÖZÜL!

XII. GYERKŐCÖK – DECATHLON

CSALÁDI RÖPLABDA FIESZTA SZABADIDŐ SPORTNAP

BENCE | 2018. május 1. 13:56
Irkalapok Szerkesztőség

Időpont: 2018. május 19. szombat 9.00 órától – tervezett befejezés 16 óraCsapatok regisztrációja: 8.00 és 8.40 közöttHelyszín: Decathlon Kecskeméti ÁruházaKecskemét, Dunaföldvári u. 2.Részletes információ és nevezési lap letölthető dokumentum formában, alul a csatolmányok között!

XII. GYERKŐCÖK – DECATHLON

Közösségi Szolgálat

BENCE | 2018. április 29. 09:54
Arany - Kecskemét

  Gyarapítsd óráid számát egy jófej csapattal! Jelentkezési lap letölthető alul a csatolmányok közül! (részvételhez kötelező dokumentum)

XI. GYERKŐCÖK – DECATHLON

CSALÁDI RÖPLABDA FIESZTA SZABADIDŐ SPORTNAP

BENCE | 2018. január 18. 20:56
Irkalapok Szerkesztőség

A Decathlon kecskeméti áruházának és KMJV Önkormányzatának támogatásával, a Gyermek- és Környezetvédő Civilek Önkéntes Kerekasztala és a Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány (LGYA), a röplabda utánpótlást és a családi, szabadidő sportot támogató sportrendezvényt szervez.   Időpont: 2018. február 17. szombat 9.30 órától – tervezett befejezés 18 óra Helyszín: Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola sportcsarnoka Részletes információ és letölthető dokumentumok alul a csatolmányok között!

Bravúros győzelmet arattak a kecskeméti Röpkés lányok az MTK otthonában

MTK Budapest – HÉP RÖPKE SE 1:3 (16:25, 22:25, 25:18, 22:25)

Szamler László | 2017. december 2. 19:08
Irkalapok Szerkesztőség

2015-ben junior bajnokságot nyert MTK megerősített gárdával fogadta a vendég HÉP RÖPKE SE csapatát. A házigazdák soraiban pályára lépett 4 NBI-es kerettag, akik közül kettő ifi válogatott játékos is egyben. Már az elején sejteni lehetett, hogy színvonalas, fordulatokban és izgalmas labdamenetekben bővelkedő mérkőzésre számíthatunk. Így is lett. Hatalmas küzdelem, győzni akarás mindkét oldalon. Kása Róbert csapata, a Nemzeti Bajnokság idei mérkőzéseinek legizgalmasabb és legösszeszedettebb játékát mutatta, aminek köszönhetően 1:3-as szett aránnyal megnyerték a mérkőzést. Újabb 3 pont Kecskemétnek.   Kökény Petra a RÖPKE SE csapatkapitánya: „Szívvel – lélekkel hajtottunk minden pontért, ennyire egyben nem volt még a csapat az idei bajnokság során. Keményen meg kellett küzdenünk minden pontért, így a harmadik szettre kicsit elfáradtunk és az ellenfél elhúzott az elején, amit már sajnos nem tudtunk behozni, 18 pontig jutottunk. A csapat kiváló mentális felkészültségét igazolja, hogy fejben sikerült összeszedni magunkat, és ez adott annyi pluszt, hogy leküzdjük a fáradtságunkat és 25:22 arányban megnyerjük a negyedik szettet és ezzel a meccset.”

MAGABIZTOS GYŐZELEM, IZGALMAS LABDAMENETEK

ÚJABB 3 PONTOT TARTOTT KECSKEMÉTEN A HÉP-RÖPKE SE

Szamler László | 2017. október 30. 09:16
Irkalapok Szerkesztőség

© fényképek: Réti Attila Hazai pályán, zsinórban negyedszer, remekeltek a Röpkés lányok a hétvégén tartott HÉP-RÖPKE SE - Penta Gödöllői RC összecsapáson. Ezzel veretlenül ötödik győzelmét aratja az újjászervezett kecskeméti NBII-es női csapat. Izgalmakban bővelkedő, látványos labdameneteket láthattak a mérkőzésre kilátogató szurkolók.   Az első szettben magabiztosan kezdtek a hazai lányok, így ezt a szettet 25:13-as pontaránnyal meg is nyerték. A következő játszmában azonban a Gödöllő csapatnak sikerült megszorongatnia a hazaiakat, felfokozott hangulatot okozva ezzel a pályán és a lelátón egyaránt. Időkérés, határozott szakmai instrukciók, egy-két jókor alkalmazott csere és a kecskeméti lányok kíméletlenül behúzták a második szettet is (25:22). A harmadik játszmára már sikerült a vendégcsapatot elbizonytalanítani, ami ismét a Röpke irányításával zajlott, és amit 25:14-re Kása Róbert lányai nyertek.

Négyből négy – töretlen lendülettel hozzák a pontokat a Röpkés lányok

Kalocsai SE- HÉP Röpke SE Kecskemét 0:3

BENCE | 2017. október 21. 19:34
Irkalapok Szerkesztőség

  2017. október 21. szombat délelőtt röplabda mérkőzés helyszíne volt a kalocsai sportcsarnok. A Kalocsa SE otthonában fogadta a kecskeméti HÉP-RÖPKE SE röplabdás alakulatát. Bajnoki sorozatban a negyedik, idegenben az első mérkőzésüket nyerték Kása Róbert NB II-es lányai (17, 14, 18). Magabiztos játékkal, nagyszerű hangulatban mindhárom szettet hozta a csapat, így ez a három pont is Kecskemétre került.  

HÉP RÖPKE – TAC SZESE

3:0 (25:23, 25:20, 25:17)

Réti Attila | 2017. október 14. 21:25
Irkalapok Szerkesztőség

  Szombat este a sereghajtóként beharangozott TAC-SZESE (Tata) csapatát fogadta a HÉP-RÖPKE SE. A kecskeméti lányok mai 3:0-ás győzelmükkel a bajnoki sorozatban a harmadik győztes mérkőzésüket tudhatják maguk mögött. A mérkőzésre kilátogató szurkolók  48 igen izgalmas labdamenetet láthattak az első szettben (25:23). Majd ezt követően a második és harmadik szettben már biztosabb játékot hozott a Röpkés csapat. Egy-egy pályán tanúsított bizonytalanságot követő időkérés után, Kása Róbert a HÉP-RÖPKE SE vezetőedzője, összetudta szedni csapatát és mindkét pontot itthon tartották a lányok. A következő hazai mérkőzésen a Penta Gödöllő Röplabda Club jön a Hírös Városba. A mérközés helyszíne ismét a II. Rákóczi Ferenc Általános Iskola sportcsarnoka lesz. Izgalmas összecsapásra számíthatunk, ugyanis a Gödöllő is a tabella elején tartja magát. © fényképek: Réti Attila

HÉP-RÖPKE SE – SZEGEDI RSE

3:0 (25:17, 25:18, 25:14)

Réti Attila | 2017. október 8. 19:38
Irkalapok Szerkesztőség

Magabiztos győzelemmel folytatta a bajnokságot a HÉP-RÖPKE SE. A Szegedi RSE csapatát fogadták a kecskeméti lányok. Már az első szettben magabiztosan kezdtek ezt folytatták a második szettben is. Az utolsó szett sikerült a legjobban, ahol alig hagyták pontot szerezni az ellenfelet. Ezzel megvan a második győzelmük is a bajnokságban.

Interjúk

Bakó Levente

Bakó Levente – Jövő Nemzedék

2014. november elején, Szegeden a Markovics Kupa elnevezésű röplabda tornán jártam, ahol a kecskeméti Vásárhelyi Pál Általános Iskola mini fiú csapata ezüstérmes lett, az alattuk lévő korosztályban induló vásárhelyis csapat pedig a 12 induló közül a 6. helyen végzett.   fotó: Szamler László A minik csapatára irányult a figyelem már a torna elején. Kitűnő játékukon túl azért is, mert edzőjük nélkül érkeztek és az edzői feladatokat Bakó Levente, a csapat kapitánya látta el mind a két korosztályban. Levente példásan helytállt, mint játékos és segédedző egyaránt. Csapatát a dobogó második fokára vezette, az ifjabbakat pedig a középmezőnybe. Játékával kiérdemelte szegeden a Csapata Legjobbja címet. Felelősségvállalása, lelkesedése, kitartása és a csapatokkal végzett szegedi munkája követendő, példaértékű teljesítmény!

Várkonyi Patrik civilben

A lehetetlen nem létezik, a lehetetlen kihívás!

Hagyományosan, minden év augusztusában Kecskeméten találkoznak a Wing Tsun Kung Fu sportolói. Nemzetközi nyári táborukon, számos európai mesterrel egyetemben, részt vett Si Hing Várkonyi Patrik Kelet-Európa legfiatalabb Kung Fu mestere is. Őt kértem válaszoljon pár kérdésemre. Si Hing Várkonyi Patrik Wing Tsun Kung Fu mestere, 3. mester fokozat

Leiner Péter

Véget ért egy „Aranyos” röplabdás korszak

Június 14-én sok más társukkal együtt elballagtak az Arany János Általános Iskola nyolcadikos, röplabdás tinijei. Véget ért egy fejezet. Mint minden vég, ez is magában hordozza az újat, egy eddig ismeretlen, izgalmas jövő kezdetét. Ennek kapcsán beszélgettem Leiner Péter röplabdás „véndiákkal”. Számos fényes győzelem és néhány kevésbé sikeres, de annál tanulságosabb mérkőzés fűződik a Te röplabdás éveidhez itt az Aranyban. Összességében, mint szurkoló elégedett lehetek, sohasem volt unalmas a nézőtéren és jónéhányszor ünnepelhettünk győztes meccs után.

Nagy Zoltán – a tehetség sokszínű

Nagy Zoltán – a tehetség sokszínű

A tanév utolsó napjaiban már fél lábbal mindenki vakációzik, a véndiákok kiváltképp. Nincs ez másként az Arany János Általános Iskolában sem. A ballagási előkészületek és az angol nyelvvizsgára készülés közben kértem Nagy Zolit, hogy lépjen ki egy rövid időre a nyüzsgésből és válaszoljon pár kérdésemre.

Összes interjú

Környezetvédelem

Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány - a megoldás Veled kezdődik

ReSelfie

Online fotó(selfie) akció

ReSelfie - háztartási szelektív hulladékgyűjtés és hulladékcsökkentés jó gyakorlatai.

Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány - a megoldás Veled kezdődik

ReSelfie

Online fotó(selfie) akció

ReSelfie - háztartási szelektív hulladékgyűjtés és hulladékcsökkentés jó gyakorlatai.

Sportos Környezetvédők

Sportos Környezetvédők

BENCE | 2018. január 25. 12:33
Irkalapok Szerkesztőség

A Gyűjts szelektíven, élj sportosan! – a megoldás Veled kezdődik elnevezésű program keretében, a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával a Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány családi sportvetélkedőt hirdet általános- és középiskolás korú gyermekek és családjaik számára.

 

Családi szabadidős sportvetélkedő, sportverseny újrahasznosítható hulladékfajták bevonásával. A tervezett játékok eszközei újrahasznosítható anyagokból készülnek, valamint a feladatok, kvíz kérdések a szelektív hulladékgyűjtés és a környezetvédelem témája köré épülnek.

Plakát és felhívás letölthető alul a csatolmányok közül!


Lomis PuccParádé

Lomis PuccParádé – hulladékból ruha

BENCE | 2018. január 24. 21:01
Irkalapok Szerkesztőség


A Gyűjts szelektíven, élj sportosan! – a megoldás Veled kezdődik elnevezésű program keretében, a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával a Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány ruhakészítői versenyt hirdet általános- és középiskolás korú gyermekek számára.

 

Olyan kreatív csapatok jelentkezését várjuk versenyünkre, akik vállalják, hogy újrahasznosítható hulladékok felhasználásával készítenek viselésre alkalmas ruházatot.


Plakát és felhívás letölthető alul a csatolmányok közül!


Összes hír

Fotógaléria

HÉP RÖPKE – TAC SZESE

Három mérkőzés, három győzelem!

Országos Gyermek Bajnokság Röplabda, Dág 2017

Diákolimpia Megyei Döntő Fiú Röplabda 2016/17

Vásárhelyi Röplabda Kupa 2017

Összes galéria
Facebook