K-Téka Zöld Információs Pont
Tovább a Gondoskodásból jeles! irkalapra___

Sport

XIV. GYERKŐCÖK – DECATHLON

CSALÁDI RÖPLABDA FIESZTA SZABADIDŐ SPORTNAP

Sport | 2018. december 12. 20:51
Nyelvőrség   Irkalapok Szerkesztőség

Időpont: 2019. január 5. szombat 9.30 órától – tervezett befejezés 18 óra

Csapatok regisztrációja: 8.30 és 9.00 között

Helyszín: Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola sportcsarnoka

Kecskemét, Lánchíd utca 18.

Nevezési Lap letölthető: alul a csatolmányok közül!
Fotó:

Széleskörű társadalmi összefogással, a Decathlon kecskeméti áruházának és KMJV Önkormányzatának támogatásával, a Gyermek- és Környezetvédő Civilek Önkéntes Kerekasztala és a Gyerkőcök Alapítvány (GYA), a röplabda utánpótlást és a családi, szabadidősportot támogató sportrendezvényt szervez.

 

Időpont: 2019. január 5. szombat 9.30 órától – tervezett befejezés 18 óra

Csapatok regisztrációja: 8.30 és 9.00 között

Helyszín: Lánchíd Utcai Sport Általános Iskola sportcsarnoka

Kecskemét, Lánchíd utca 18.

  

  1. Nevezési információk

 

1.1.     Nevezési határidő: 2018. december 28. péntek éjfél

1.2.     Nevezési díj nincs, a rendezvény ingyenes.

1.3.     Nevezés elektronikusan kitöltött és határidőre visszaküldött Nevezési Lapon lehetséges. Csak a visszaigazolt nevezések érvényesek. Nevezéseket a beérkezés sorrendjében fogadjuk. Minden játékos érkezéskor, a regisztrációnál kap egy karszalagot, ami a számukra biztosított ingyenes szolgáltatások igénybevételére és a versenyen való részvételre jogosít. Napközbeni minimum ellátás a versenyző csapatok számára ásványvíz, szaglikolt és pörcöntött zsíros kenyér lilahagymával, csemege uborkával és Piros Arannyal.

 

1.4.     Nevezési Lap letölthető: www.irkalapok.hu

1.5.     Nevezési Lap beküldési címe: gyerkocok.com@gmail.com

1.6.     Tornával kapcsolatos információ kérhető a gyerkocok.com@gmail.com email címen és a torna facebook esemény oldalán.

 

  1. Korcsoportok, egy-két szabály a csapatösszeállítást illetően: 

2.1.     Korcsoportok, részvétel: 

2.1.1.  SUHANC U15, U17

2.1.1.1.  Részvétel jelen felhívás szabályai szerint beérkező regisztrációval, melyeket beérkezés sorrendjében fogadjuk.

2.1.2.  HAJJA KEND U19, U21 és 18+

2.1.2.1.  Részvétel jelen felhívás szabályai szerint beérkező regisztrációval, melyeket beérkezés sorrendjében fogadjuk. 

2.2.     Egy-két szabály a csapatösszeállítást illetően:

 

2.2.1.  Suhanc kategóriában U15, U17 besorolású, mix csapatok jelentkezését várjuk.

2.2.1.1.  A pályán minimum 2 női játékosnak lenni kell (több lehet).

2.2.1.2.  Csapatlétszám maximum 8 fő

2.2.1.3.  Egy csapatban maximum egy korosztályos válogatott vagy egy Nemzeti Bajnokságban igazolt játékos lehet.

2.2.1.4.  Minden játékos csak egy csapatban játszhat, ettől eltérni csak a másik csapat és a vezetőbíró engedélyével szabad.

2.2.1.5.  A háló magasság kb. 235 cm.

2.2.1.6.  Fiatalabb játszhat idősebb korcsoportban, idősebb viszont nem játszhat fiatalabban.

2.2.1.7.  Amennyiben sérülés történne, úgy egy másik csapatból egy női játékos átjátszhat.

 

2.2.2.  Hajja Kend kategóriában U17, U19, U21 és 18+ besorolású mix csapatok jelentkezését várjuk.

2.2.2.1.  A pályán minimum 3 női játékosnak lenni kell (több lehet).

2.2.2.2.  Csapatlétszám maximum 8 fő

2.2.2.3.  Egy csapatban maximum egy korosztályos válogatott vagy egy Nemzeti Bajnokságban igazolt játékos lehet.

2.2.2.4.  Minden játékos csak egy csapatban játszhat, ettől eltérni csak a másik csapat és a vezetőbíró engedélyével szabad.

2.2.2.5.  A háló magasság kb. 235 cm.

2.2.2.6.  Fiatalabb játszhat idősebb korcsoportban, idősebb viszont nem játszhat fiatalabban.

2.2.2.7.  Amennyiben sérülés történne, úgy egy másik csapatból egy női játékos átjátszhat. 

2.2.3.  Megfelelő számú csapat jelentkezése esetén indítjuk a korcsoportokat, amennyiben nincs elegendő jelentkezés az érintett korcsoportot töröljük. A Suhanc korcsoport esetleges törlése esetén a játékosok dönthetnek úgy, hogy a Hajja Kend korcsoportban elindulnak.

 

  1. Díjak: Az első három helyezett csapat mindhárom korcsoportban érem. 
  2. Különdíjak: A tornán résztvevő játékosok közül díjat kapnak a Kiemelkedő Teljesítmény-t nyújtó sportolók.
  3. A tornán alkalmazandó játékszabályokat és a helyezések eldöntésének módját nagymértékben befolyásolja az induló csapatok száma, ezért erről részleteket legkorábban a nevezési határidő lejártát követően tudunk közölni. 
  4. Széleskörű összefogás fontosságát és közösségépítő erejét hangsúlyozva, a verseny helyszínén, kapcsolódó rendezvényeknek köszönhetően, könnyed, sportos kikapcsolódási lehetőséget, érdekes kiegészítő családi programokat szervezünk, elősegítve ezzel, hogy minél több fiatalt bevonhassunk a játékba és a családtagok, barátok is a torna aktív részesei lehessenek. A röplabda tornát kísérő versenyeken (ping pong, darts), korra és nemre való tekintet nélkül, bárki próbára teheti tehetségét, valamint bekapcsolódhat a „3 kihívás napja 3 a magyar igazság” elnevezésű játékba. Részletek a facebook eseményszervező felületén! 
  5. A rendezvényen fénykép, videó- és hangfelvétel készül. A rendezvényre történő belépéssel minden résztvevő hozzájárul ahhoz, hogy róluk a program során fénykép, videó- és hangfelvétel készüljön, melyet a szervezők szakmai dokumentációjukban, pályázataikhoz és nyilvános kommunikációjukban korlátozás nélkül felhasználhatnak. Minden anyagi ellenszolgáltatás kizárt! 
  6. A rendezvényen mindenki saját felelősségére vesz részt! 

 

Várunk Benneteket szeretettel!

 

Szamler László

az esemény szervezője, házigazdája

Gyermek- és Környezetvédő Civilek Önkéntes Kerekasztala (GYERKŐCÖK)

Csatolmányok

pdf Felhívás XIV. 477.72 KB Letöltés
doc Nevezési Lap XIV. 2.73 MB Letöltés
Összes hír

A(z) Sport rovatból ajánljuk

XIII. GYERKŐCÖK – DECATHLON

XIII. GYERKŐCÖK – DECATHLON

A Decathlon kecskeméti áruházának és KMJV Önkormányzatának támogatásával, a Gyermek- és Környezetvédő Civilek Önkéntes Kerekasztala és a Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány (LGYA), a röplabda utánpótlást és a családi, szabadidő sportot támogató sportrendezvényt szervez.   Időpont: 2018. szeptember 15. szombat 10.00 órától – tervezett befejezés 16 óra Csapatok regisztrációja: 9.00 és 9.40 között Helyszín: Decathlon Kecskeméti Áruháza Kecskemét, Dunaföldvári u. 2.   ÉS   Helyszín: Benkó Zoltán Szabadidőközpont Kecskemét, Nyíri út 61. RÉSZLETES TÁJÉKOZTATÓ ÉS NEVEZÉSI LAP LETÖLTHETŐ ALUL A CSATOLMÁNYOK KÖZÜL!

XII. GYERKŐCÖK – DECATHLON

XII. GYERKŐCÖK – DECATHLON

Időpont: 2018. május 19. szombat 9.00 órától – tervezett befejezés 16 óraCsapatok regisztrációja: 8.00 és 8.40 közöttHelyszín: Decathlon Kecskeméti ÁruházaKecskemét, Dunaföldvári u. 2.Részletes információ és nevezési lap letölthető dokumentum formában, alul a csatolmányok között!

Interjúk

Bakó Levente

Bakó Levente – Jövő Nemzedék

2014. november elején, Szegeden a Markovics Kupa elnevezésű röplabda tornán jártam, ahol a kecskeméti Vásárhelyi Pál Általános Iskola mini fiú csapata ezüstérmes lett, az alattuk lévő korosztályban induló vásárhelyis csapat pedig a 12 induló közül a 6. helyen végzett.   fotó: Szamler László A minik csapatára irányult a figyelem már a torna elején. Kitűnő játékukon túl azért is, mert edzőjük nélkül érkeztek és az edzői feladatokat Bakó Levente, a csapat kapitánya látta el mind a két korosztályban. Levente példásan helytállt, mint játékos és segédedző egyaránt. Csapatát a dobogó második fokára vezette, az ifjabbakat pedig a középmezőnybe. Játékával kiérdemelte szegeden a Csapata Legjobbja címet. Felelősségvállalása, lelkesedése, kitartása és a csapatokkal végzett szegedi munkája követendő, példaértékű teljesítmény!

Várkonyi Patrik civilben

A lehetetlen nem létezik, a lehetetlen kihívás!

Hagyományosan, minden év augusztusában Kecskeméten találkoznak a Wing Tsun Kung Fu sportolói. Nemzetközi nyári táborukon, számos európai mesterrel egyetemben, részt vett Si Hing Várkonyi Patrik Kelet-Európa legfiatalabb Kung Fu mestere is. Őt kértem válaszoljon pár kérdésemre. Si Hing Várkonyi Patrik Wing Tsun Kung Fu mestere, 3. mester fokozat

Leiner Péter

Véget ért egy „Aranyos” röplabdás korszak

Június 14-én sok más társukkal együtt elballagtak az Arany János Általános Iskola nyolcadikos, röplabdás tinijei. Véget ért egy fejezet. Mint minden vég, ez is magában hordozza az újat, egy eddig ismeretlen, izgalmas jövő kezdetét. Ennek kapcsán beszélgettem Leiner Péter röplabdás „véndiákkal”. Számos fényes győzelem és néhány kevésbé sikeres, de annál tanulságosabb mérkőzés fűződik a Te röplabdás éveidhez itt az Aranyban. Összességében, mint szurkoló elégedett lehetek, sohasem volt unalmas a nézőtéren és jónéhányszor ünnepelhettünk győztes meccs után.

Nagy Zoltán – a tehetség sokszínű

Nagy Zoltán – a tehetség sokszínű

A tanév utolsó napjaiban már fél lábbal mindenki vakációzik, a véndiákok kiváltképp. Nincs ez másként az Arany János Általános Iskolában sem. A ballagási előkészületek és az angol nyelvvizsgára készülés közben kértem Nagy Zolit, hogy lépjen ki egy rövid időre a nyüzsgésből és válaszoljon pár kérdésemre.

Összes interjú

Környezetvédelem

Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány - a megoldás Veled kezdődik

ReSelfie

Online fotó(selfie) akció

ReSelfie - háztartási szelektív hulladékgyűjtés és hulladékcsökkentés jó gyakorlatai.

Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány - a megoldás Veled kezdődik

ReSelfie

Online fotó(selfie) akció

ReSelfie - háztartási szelektív hulladékgyűjtés és hulladékcsökkentés jó gyakorlatai.

Sportos Környezetvédők

Sportos Környezetvédők

BENCE | 2018. január 25. 12:33
Irkalapok Szerkesztőség

A Gyűjts szelektíven, élj sportosan! – a megoldás Veled kezdődik elnevezésű program keretében, a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával a Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány családi sportvetélkedőt hirdet általános- és középiskolás korú gyermekek és családjaik számára.

 

Családi szabadidős sportvetélkedő, sportverseny újrahasznosítható hulladékfajták bevonásával. A tervezett játékok eszközei újrahasznosítható anyagokból készülnek, valamint a feladatok, kvíz kérdések a szelektív hulladékgyűjtés és a környezetvédelem témája köré épülnek.

Plakát és felhívás letölthető alul a csatolmányok közül!


Lomis PuccParádé

Lomis PuccParádé – hulladékból ruha

BENCE | 2018. január 24. 21:01
Irkalapok Szerkesztőség


A Gyűjts szelektíven, élj sportosan! – a megoldás Veled kezdődik elnevezésű program keretében, a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával a Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány ruhakészítői versenyt hirdet általános- és középiskolás korú gyermekek számára.

 

Olyan kreatív csapatok jelentkezését várjuk versenyünkre, akik vállalják, hogy újrahasznosítható hulladékok felhasználásával készítenek viselésre alkalmas ruházatot.


Plakát és felhívás letölthető alul a csatolmányok közül!


Összes hír

Fotógaléria

HÉP RÖPKE – TAC SZESE

Három mérkőzés, három győzelem!

Országos Gyermek Bajnokság Röplabda, Dág 2017

Diákolimpia Megyei Döntő Fiú Röplabda 2016/17

Vásárhelyi Röplabda Kupa 2017

Összes galéria
Facebook