K-Téka Zöld Információs Pont
Tovább a Gondoskodásból jeles! irkalapra___

Pályázatok

A FÖLD NAPJA 2015 - Barnába Öltözve

Selfie Fotóverseny – Felhívás

Pályázatok | 2015. április 19. 16:10
Nyelvőrség   Irkalapok Szerkesztőség
A pályázat határideje lejárt, az eredmények megtekintéséhez kattints ide!


A Gondoskodásból Jeles Szociális Szövetkezet és a Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány A Föld Napja alkalmából, az Arany János Általános Iskola felső tagozatos diákjai számára selfie fotóversenyt hirdet, melynek címe:

A FÖLD NAPJA – Barnába Öltözve


Selfie Fotóverseny – Felhívás
Selfie Fotóverseny – Felhívás
Fotó: Gondoskodásból Jeles Szociális Szövetkezet
selfie


Készülhet fotó csapatban és egyénileg is, egy regisztrációval küldhettek több selfie-t is. A képek készülhetnek bármilyen fotózásra alkalmas eszközzel.

Téma: földnapi programok az iskolában

Internetes közönségszavazat nyertesének díja, a legtöbb közönségszavazatot elérő fotó tulajdonosa 2 db 3.000 forint értékű sportszervásárlási utalványt kap.

Zsűri díjazottja, 2 db 3.000 forint értékű sportszervásárlási utalványt kap.


Elektronikus feltöltés a www.irkalapok.hu „PÁLYÁZATOK” felületére JPG formátumban!


A pályaművek elektronikus feltöltési határideje: 2015. április 30. csütörtök
Közönségszavazatok fogadásának időtartama: 2015. április 22. szerda – 2015. május 8. péntek


További hasznos információk és regisztráció: www.irkalapok.hu

A pályaművek nem küldünk vissza és azok kezelésére a www.irkalapok.hu Általános Felhasználási Feltételekben foglaltak vonatkoznak! A versennyel kapcsolatban felmerülő kérdéseikre készséggel válaszolunk, amennyiben eljuttatják azt a gondoskodasboljeles@gmail.com email címre.


glszsz


Csatolmányok

png A FÖLD NAPJA 2015 - Barnába Öltözve - Plakát 587.61 KB Letöltés
pdf selfieverseny_földnapja_2015.pdf 151.09 KB Letöltés
png A FÖLD NAPJA 2015 - Barnába Öltözve - Banner 81.89 KB Letöltés
Összes hír

A(z) Élővilág rovatból ajánljuk

EGERÉSZÖLYV

Sokszínű madárvilág - Magyarország

Madácsi Máté, a Herman Ottó Környezetvédelmi és Mezőgazdasági Szakképző Iskola és Kollégium diákja,az eddigi fotózásai során lencsevégre kapott,Magyarországon honos madárfajból mutat be néhányat.  

Virágport gyűjtő méh

Szorgos Zümmögés

Még melegen süt a nap, a méhek azonban már érzik, hogy sürgeti őket az idő. Szorgalmasan gyűjtögetik a virágport a még nyíló virágokból. Nekik köszönhetjük a finom mézet, amelyet egészséges ételeinkhez használhatunk.

Interjúk

Bakó Levente

Bakó Levente – Jövő Nemzedék

2014. november elején, Szegeden a Markovics Kupa elnevezésű röplabda tornán jártam, ahol a kecskeméti Vásárhelyi Pál Általános Iskola mini fiú csapata ezüstérmes lett, az alattuk lévő korosztályban induló vásárhelyis csapat pedig a 12 induló közül a 6. helyen végzett.   fotó: Szamler László A minik csapatára irányult a figyelem már a torna elején. Kitűnő játékukon túl azért is, mert edzőjük nélkül érkeztek és az edzői feladatokat Bakó Levente, a csapat kapitánya látta el mind a két korosztályban. Levente példásan helytállt, mint játékos és segédedző egyaránt. Csapatát a dobogó második fokára vezette, az ifjabbakat pedig a középmezőnybe. Játékával kiérdemelte szegeden a Csapata Legjobbja címet. Felelősségvállalása, lelkesedése, kitartása és a csapatokkal végzett szegedi munkája követendő, példaértékű teljesítmény!

Várkonyi Patrik civilben

A lehetetlen nem létezik, a lehetetlen kihívás!

Hagyományosan, minden év augusztusában Kecskeméten találkoznak a Wing Tsun Kung Fu sportolói. Nemzetközi nyári táborukon, számos európai mesterrel egyetemben, részt vett Si Hing Várkonyi Patrik Kelet-Európa legfiatalabb Kung Fu mestere is. Őt kértem válaszoljon pár kérdésemre. Si Hing Várkonyi Patrik Wing Tsun Kung Fu mestere, 3. mester fokozat

Leiner Péter

Véget ért egy „Aranyos” röplabdás korszak

Június 14-én sok más társukkal együtt elballagtak az Arany János Általános Iskola nyolcadikos, röplabdás tinijei. Véget ért egy fejezet. Mint minden vég, ez is magában hordozza az újat, egy eddig ismeretlen, izgalmas jövő kezdetét. Ennek kapcsán beszélgettem Leiner Péter röplabdás „véndiákkal”. Számos fényes győzelem és néhány kevésbé sikeres, de annál tanulságosabb mérkőzés fűződik a Te röplabdás éveidhez itt az Aranyban. Összességében, mint szurkoló elégedett lehetek, sohasem volt unalmas a nézőtéren és jónéhányszor ünnepelhettünk győztes meccs után.

Nagy Zoltán – a tehetség sokszínű

Nagy Zoltán – a tehetség sokszínű

A tanév utolsó napjaiban már fél lábbal mindenki vakációzik, a véndiákok kiváltképp. Nincs ez másként az Arany János Általános Iskolában sem. A ballagási előkészületek és az angol nyelvvizsgára készülés közben kértem Nagy Zolit, hogy lépjen ki egy rövid időre a nyüzsgésből és válaszoljon pár kérdésemre.

Összes interjú

Környezetvédelem

Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány - a megoldás Veled kezdődik

ReSelfie

Online fotó(selfie) akció

ReSelfie - háztartási szelektív hulladékgyűjtés és hulladékcsökkentés jó gyakorlatai.

Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány - a megoldás Veled kezdődik

ReSelfie

Online fotó(selfie) akció

ReSelfie - háztartási szelektív hulladékgyűjtés és hulladékcsökkentés jó gyakorlatai.

Sportos Környezetvédők

Sportos Környezetvédők

BENCE | 2018. január 25. 12:33
Irkalapok Szerkesztőség

A Gyűjts szelektíven, élj sportosan! – a megoldás Veled kezdődik elnevezésű program keretében, a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával a Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány családi sportvetélkedőt hirdet általános- és középiskolás korú gyermekek és családjaik számára.

 

Családi szabadidős sportvetélkedő, sportverseny újrahasznosítható hulladékfajták bevonásával. A tervezett játékok eszközei újrahasznosítható anyagokból készülnek, valamint a feladatok, kvíz kérdések a szelektív hulladékgyűjtés és a környezetvédelem témája köré épülnek.

Plakát és felhívás letölthető alul a csatolmányok közül!


Lomis PuccParádé

Lomis PuccParádé – hulladékból ruha

BENCE | 2018. január 24. 21:01
Irkalapok Szerkesztőség


A Gyűjts szelektíven, élj sportosan! – a megoldás Veled kezdődik elnevezésű program keretében, a Földművelésügyi Minisztérium támogatásával a Lakótelepi Gyermekekért Alapítvány ruhakészítői versenyt hirdet általános- és középiskolás korú gyermekek számára.

 

Olyan kreatív csapatok jelentkezését várjuk versenyünkre, akik vállalják, hogy újrahasznosítható hulladékok felhasználásával készítenek viselésre alkalmas ruházatot.


Plakát és felhívás letölthető alul a csatolmányok közül!


Összes hír

Fotógaléria

HÉP RÖPKE – TAC SZESE

Három mérkőzés, három győzelem!

Országos Gyermek Bajnokság Röplabda, Dág 2017

Diákolimpia Megyei Döntő Fiú Röplabda 2016/17

Vásárhelyi Röplabda Kupa 2017

Összes galéria
Facebook